jardin du luxembourg

vår favorittplass denne langhelgen ble jardin du luxembourg, en park som ligger i 6.arr. vi gikk fra latinerkvarteret (metro st-michel eller cluny la sorbonne) og oppover gata boulevard st-michel. følg gata "til toppen" og du vil gå rett på parken. vi gikk gjennom parken, forbi palais du luxembourg, og mot lekeplassen som ligger mot gata rue guynemer.


det var ingen problem og slå ihjel noen timer her. det kostet noen lommerusk å komme inn på lekeplassen, vel verdt hvert øre. med medbrakt sitteunderlag (forøvrig et kjempetips med tanke på at det var vinterferie!) og kaffe fra kiosken var det bare å sitte og nyte sola. guidebøkene tipser om sandkasser og plaskebasseng for de minste sommerstid. da er nok flere av kioskene/kaféene også åpne.
selv på en solskinnssøndag med mye folk virket det aldri overfylt. dette bildet ble tatt fredag ettermidddag. bildet lyver litt, for det var mer folk enn det ser ut som her. men det var rikelig med plass, både for de med sitteunderlag i baken og for unger i tarzan-modus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

så hyggelig du er innom! legg gjerne igjen noen ord.
cecilie/linn