primrose hill

før helgen gikk turen til primrose hill. planen før avreise var nord- eller øst-london, men magefølelsen førte oss akkurat hit! tuben fra wimbledon til edgware road, circle line til king's cross og til slutt northern line til chalk farm. altså ikke den raskeste reiseruta. men når man elsker å sitte på tuben er det en del av reisen.
vi gikk av på chalk farm og gikk i retning adelaide road. der er det skiltet til denne broa som fører deg rett til regent's park road og området primrose hill. vi spiste lunsj på greenberry café og måtte selvfølgelig innom primrose hill books. mange kjendiser bor i området og vi så helena bonham carter gå forbi kaféen vi satt på. primrose hill minner om notting hill. bohemsk, litt eksklusivt og veldig sjarmerende.



i enden av gata svinger regent's park road langs primrose hill og regent's park. vi gikk videre til camden town, som ligger en ikke altfor lang gåtur unna. det ble det beste fra to verdener, store kontraster på korte avstander. camden town med sine punkere, markedsboder og yrende folkeliv. den perfekte kombinasjon en torsdag i februar. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

så hyggelig du er innom! legg gjerne igjen noen ord.
cecilie/linn